Vrijwilligers gezocht

vrijwilliger1

Het Toon Hermans Huis Roermond is op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken. Graag komen wij in contact met mensen die belangstelling hebben voor de functie van gastvrouw/-heer óf die het leuk vinden ons secretariaat te versterken. Heb je interesse in de vacature, stuur dan s.v.p. een korte motivatiebrief aangevuld met je CV naar info@toonhermanshuisroermond.nl. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.

Mocht je liever eerst wat meer algemene informatie krijgen over wat het vrijwilligerswerk voor het Toon Hermans Huis vrijwilliger2Roermond inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen, dan kun je ook geheel vrijblijvend informatie opvragen via  info@toonhermanshuisroermond.nl of even bellen met 0475 856 801.

Kijk voor meer informatie  over openstaande functies of het aanmeldformulier op deze link: vrijwilliger worden.

Wilt u ons helpen om mee te zoeken naar vrijwilligers of denkt u mensen te kennen die op zoek zijn naar een vrijwilligersfunktie binnen een hecht en sociaal team, zorg dan dat bijgaande flyer in uw instelling/bedrijf/kantoor beschikbaar komt. Voor alle functies geldt dat het om 100% vrijwilligerswerk gaat. Je krijgt er veel waardering en voldoening voor terug, evenals een reiskostenvergoeding, gratis training, opleiding en uitjes. Naast motivatie en betrokkenheid zijn samenwerken, enthousiasme, empathie en flexibiliteit sleutelwoorden. Dagen en tijden in overleg.
Vacature vrijwilligers THHR