Nieuwe training en workshops

MEDITATIE: Op maandagmiddag 9 april 2018 start  de meditatietraining onder begeleiding van Nelie van der Horst. Zou je meer rust, kracht en levenslust in jezelf willen ervaren? Wil je leren hoe je jezelf kunt steunen in moeilijke tijden?
Alle info lees je hier.

MANDALA STIPPELEN: Tijdens de workshop mandala stippelen – die 12 en 13 april 2018 plaatsvindt – gaan we met acrylverf een mandala stippelen op een steen (eventueel op hout om een broche van te maken).
Lees hier alle info.

TAI CHI TRAINING: Door Tai Chi regelmatig te beoefenen gaat je energie beter door je lichaam stromen, je voelt je daardoor vitaler, innerlijk meer in balans en ontspannen. Iedereen kan het beoefenen, het vergt alleen enige zelfdisipline. Er wordt een training gegeven van 8 lessen.
Lees hier alle info.