Geslaagde tweede editie Roermond City Swim

De tweede editie van Roermond City Swim op zaterdag 25 augustus was geweldig! Het weer zat (uiteindelijk) toch mee om zowel voor deelnemers, bezoekers en organisatoren en vrijwilligers het evenement tot een succes te maken. Wij kijken terug op een geslaagde editie en willen via deze weg iedereen die aan dit succes heeft meegeholpen graag hartelijk danken.

Helemaal geweldig is het bedrag dat tot nu toe door de zwemmers is opgehaald voor Toon Hermans Huis Roermond en Stichting StopHersentumoren.nl, de twee goede doelen van deze editie; ruim € 81.000,-. Dit bedrag kan de komende dagen nog verder oplopen. Er kan nog gedoneerd worden.

Trots op de geweldige prestatie van het Team THHR bij de Roermond City Swim 2018. Hartelijk dank voor jullie inzet en bijdragen: Erica van Neerbos, Susan Rijk, Ernest Mengelers, Nol Geurts en captain Marco Rijk.

Volop media aandacht!
Over media aandacht hoefden we zeker niet te klagen. De komende dagen zullen we via diverse media nog aandacht besteden aan het evenement, zodat iedereen die dat wil nog kan nagenieten.

L1 was live aanwezig bij het evenement. Zij maakten een geweldige sfeerreportage van het evenement. Bekijk deze hier. Ook zijn hier een groot aantal mooie foto’s terug te vinden.

TV Ellef was er ook bij en maakte deze uitgebreide reportage.

En ook Dagblad De Limburger was er bij. Zij maakten een mooi artikel over o.a. het indrukwekkende verhaal van Resa, de 11-jarige die gisteren het evenement opende. ML5, de regionale omroep, maakte dit verslag van het evenement.

ViaLimburg maakte prachtige sfeerbeelden, deze zijn te bekijken via de Facebook pagina van @VIARoermond. Met dank ook aan fotograaf Cord Beckmann. En fotograaf Marc Janssen zag Roermond City Swim in de vorm van deze beelden.