Vacature voor gastvrouw / gastheer

Gastvrouw/Gastheer worden in het Toon Hermans Huis Roermond

Het Toon Hermans Huis Roermond (THHR) is een ontmoetingsplek en wegwijzer voor iedereen, die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad.

De gastvrouw/gastheer ontvangt onze gasten en begeleidt hen gedurende hun aanwezigheid met aandacht, begrip en warmte. Daarnaast voorzien zij de gasten van door hen gewenste informatie en informeert ze over de mogelijkheden en activiteiten in het Huis.

Tijdsbesteding: 1 tot 2 dagdelen per week (4-8 uur).

Beschik je over levenservaring, een luisterend oor, inlevend vermogen en spreekt de visie van ons Huis je aan? Dan ben jij de vrijwillige professional waar we graag kennis mee maken.

Wij bieden je gevarieerd en zinvol vrijwilligerswerk in een warme omgeving met betrokken collega’s waar je ruimte krijgt om je talenten te ontplooien. Wij zorgen voor een vrijwilligerscontract, een WA- en ongevallenverzekering en onkostenvergoeding. Functiebeschrijving en voorwaarden, lees meer…