Lotgenotenbijeenkomst multipel myeloom, 14 november

Hematon, de patiëntenorganisatie voor bloedkanker, lymfklierkanker en stamceltransplantatie nodigt je van harte uit voor een lotgenotenbijeenkomst multipel myeloom. Op 14 november 2018 ben je welkom op het adres van het Toon Hermans Huis Roermond. Ook naasten zijn welkom!

Thom vertelt aan de hand van een fotopresentatie op scherm hoe hij zijn ziekte ervaart. Naar aanleiding van de reportage gaat hij in gesprek met de gasten. In Hematon Magazine nr. 17 (voorjaar 2018) is in de rubriek In beeld een foto van Thom gepubliceerd.

13.30 uur Ontvangst met koffie, thee en vlaai (Toon Hermans Huis, Willem II Singel 27, Roermond)
14.00 uur Welkomstwoord
14.15 uur Ervaringsverhaal van Thom de Vos, aansluitend in gesprek met elkaar
16.00 uur Afsluiting

Aanmelden via www.hematon.nl/roermond. Lukt dat niet, bel dan met Lous Verrest-Huinen, tel. (0495) 59 15 91.