Lezing: “Wat yoga kan betekenen voor mensen met kanker en hun naasten.”

Op 23 maart aanstaande, tijdens de Open Dag in het Toon Hermans Huis Roermond is er een interactieve lezing over de yoga van 11.30 – 13.00 uur.

Vaak lijkt het leven van buiten en vanbinnen wel een chaos: er gebeuren onverwachte dingen en er komt van alles op je af, er is gepieker, innerlijke onrust, je kunt je moeilijk concentreren, springt van de hak op de tak en het hoofd maalt er maar wat op los. Daar lig je dan vervolgens wakker van en je voelt je gestrest. Graag zou je daar verandering in aan willen brengen.

In groepsverband wordt geleerd om volledig jezelf en levendig aanwezig te zijn en je te ontspannen op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. De lezing wordt gegeven door de ervaren yogadocent Harry Peijs die al meer dan 25 jaar lesgeeft aan onder andere mensen met kanker en hun naasten.

Een keer meedoen met een van de yogalessen? Lees hier meer…