OPEN DAG Toon Hermans Huis Roermond

Update:

De Open Dag is gezellig en sfeervol verlopen. We zijn gestart met de opening van de expositie van Brigitte Sarton, daarna hebben Wim Campers en Lia Stoel een mooi lied gezongen van Toon (zie voor een impressie hiervan onze Facebook-pagina). Dit ontroerde menigeen. Vervolgens heeft een aantal gasten de interactieve lezing over yoga van Harry Peijs bijgewoond. Dat heeft een tweetal bezoekers doen besluiten zich als gast aan te melden. Gedurende de dag zijn er ruim 30 bezoekers geweest die door onze gastvrouwen en gastheer zijn rondgeleid. De tuin lag er prachtig bij en is door iedereen bewonderd.

23 MAART OPEN DAG TOON HERMANS HUIS ROERMOND

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons sfeervolle Huis waar u een kopje koffie of thee kunt drinken met iets lekkers erbij. Op deze dag openen we een nieuwe expositie met abstracte schilderwerken van Brigitte Sarton. Om 11.00 uur wordt de expositie geopend met zang van Lia Stoel en op piano begeleid door Wim Campers. Van 11.30 – 13.00 uur is er interactieve lezing over wat yoga kan betekenen voor mensen met kanker en hun naasten. De lezing wordt gegeven door de ervaren yogadocent Harry Peijs.

Het Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. U kunt met onze gastvrouwen en gastheren praten over wat u bezighoudt maar ook kunt u ervaringen met anderen delen. In het Huis kunt u ontspannen in een huislijke sfeer, daar gaat het om!

U bent van harte welkom op zaterdag 23 maart vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur.
Adres: Willem II Singel 17, Roermond.

Klik hier voor de flyer van onze open dag.