OPEN DAG Toon Hermans Huis Roermond

23 MAART OPEN DAG TOON HERMANS HUIS ROERMOND

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons sfeervolle Huis waar u een kopje koffie of thee kunt drinken met iets lekkers erbij. Op deze dag openen we een nieuwe expositie met abstracte schilderwerken van Brigitte Sarton. Om 11.00 uur wordt de expositie geopend met zang van Lia Stoel en op piano begeleid door Wim Campers. Van 11.30 – 13.00 uur is er interactieve lezing over wat yoga kan betekenen voor mensen met kanker en hun naasten. De lezing wordt gegeven door de ervaren yogadocent Harry Peijs.

Het Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. U kunt met onze gastvrouwen en gastheren praten over wat u bezighoudt maar ook kunt u ervaringen met anderen delen. In het Huis kunt u ontspannen in een huislijke sfeer, daar gaat het om!

U bent van harte welkom op zaterdag 23 maart vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur.
Adres: Willem II Singel 17, Roermond.

Klik hier voor de flyer van onze open dag.