Vacature Gastvrouw/-heer

De Toon Hermans Huizen Roermond en Venlo zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad.

Gastvrouw / gastheer voor gemiddeld 8 uur per week

Als gastvrouw/-heer ontvang je onze gasten en begeleid je hen gedurende hun aanwezigheid met aandacht, begrip en warmte. Daarnaast voorziet de gastvrouw/-heer de gasten van door hen gewenste informatie en informeert ze over de mogelijkheden en activiteiten in het Huis.

Tijdsbesteding: 1 tot 2 dagdelen per week (gemiddeld 8 uur per week), waarvan 1-2 keer per maand informatie-spreekuur in Reuver.

Beschik je over levenservaring, een luisterend oor, inlevingsvermogen en spreekt de visie van ons Huis je aan dan ben jij de vrijwillige professional waar we graag kennis mee maken.

De Toon Hermans Huizen Venlo en Roermond starten samen per 8 mei aanstaande een informatiepunt in het medisch centrum Pro Vita, Reuver (Gemeente Beesel) met als doel de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten dichterbij te brengen. Het informatiepunt is op de 2e en 4e woensdag van de maand geopend van 14.00 – 16.00 uur (lees ook het persbericht van april 2019).

Voor het informatiepunt zoeken wij ook gastvrouwen en gastheren uit de Gemeente Beesel die bezoekers van het informatiepunt gastvrij ontvangen en een luisterend oor hebben voor hun verhaal. Wij bieden je gevarieerd en zinvol vrijwilligerswerk in een warme omgeving met betrokken collega’s waar je ruimte krijgt om je talenten te ontplooien.

Wij zorgen voor een vrijwilligerscontract, een WA- en ongevallenverzekering en onkostenvergoeding. Heb je interesse stuur dan je cv met een korte motivatie naar info@toonhermanshuisroermond.nl of info@toonhermanshuisvenlo.nl. Informatie kan opgevraagd worden bij Jeanne van der Velden, vrijwilliger Toon Hermans Huis Venlo (telefoon: 06 524 31 000) of bij Lucinda Lodenstein, directeur Toon Hermans Huis Roermond (telefoon: 06 – 169 838 59).

Meer info, zie onze pagina over Vrijwilliger worden.