Beklimming Mont Ventoux 2019

Op 5 en 6 september gaan Nol & José, twee van onze Toon Hermans Huis-vrijwilligers, weer de strijd aan met de Mont Ventoux als deelnemers van “Groot Verzet Tegen Kanker”.

Vorig jaar bedwongen zij samen met team Toon Hermans Roermond deze berg in Frankrijk. Ze deden toen met z’n tweeën mee om samen een hectische periode af te sluiten. Met succes, want de Mont Ventoux werd bedwongen en kort na terugkomst in Nederland gingen ze een geregistreerd partnerschap aan. Er werd ingezet op een onbezorgde toekomst.

Maar wat er toen gebeurde had niemand verwacht en ook niet kunnen voorspellen. Geheel onverwachts valt de kanker uit 2001 José opnieuw aan. De sluipmoordenaar zit dit keer in haar botten, ze zal nooit meer beter worden.

Om te bewijzen dat de kanker er wel is, maar nog lang niet gewonnen heeft, wandelt José dit jaar opnieuw met haar Nordic Walking stokken de Mont Ventoux op. Nol zal een dag later de berg al fietsend bedwingen.

In de strijd tegen deze sluipmoordenaar en de steun voor het KWF zou José graag gesponsord willen worden via onderstaande link:
Onze kanjer

Wil je het Toon Hermans Huis team sponsoren dan kan dat via onderstaande link:
Equipe Toon Hermans Roermond

Namens alle vrijwilligers en directie alvast veel succes met de voorbereidingen!