Het Toon Hermans Huis blijft tot 5 oktober geopend op dinsdag en donderdag

Soms haalt de actualiteit ons in betreffende de ontwikkelingen van COVID-19. In juli gingen wij er nog vanuit dat we vanaf 1 september alle dagen open zouden kunnen gaan, maar na de persconferentie van 18 augustus menen we toch een pas op de plaats te moeten maken. In deze conferentie is aangegeven dat het niet goed gaat, de besmettingen in de regio’s oplopen en de ziekenhuisopnames een stijgende trend laten zien.

Voorgaande heeft ons doen besluiten om tot maandag 5 oktober geopend te blijven op dinsdag en donderdag van 9.30-17.00 uur.

Dinsdag kunnen de gasten terecht voor de gespreksgroepen lotgenoten op afspraak en op donderdag voor het schilderen in het buitenatelier. Gasten kunnen ook elke dinsdag en donderdag zonder afspraak binnenlopen voor steun en een luisterend oor, wat rust en gezelligheid. Daarnaast is de wandelactiviteit weer van start gegaan en vindt in gezondheidscentrum Pro Vita in Reuver 2 keer per maand een gespreksgroep lotgenoten plaats. Voor verdere informatie verwijzen wij naar de agenda.

Om ons huis zo veilig mogelijk te bezoeken zijn in overeenstemming met de adviezen van de Rijksoverheid, RIVM en de noodverordeningen van de veiligheidsregio Noord-Limburg diverse richtlijnen en maatregelen opgesteld. Deze kun je vinden in onderstaande bijlagen, o.a. maatregelen COVID-19.

We hopen vanaf maandag 5 oktober weer op alle dagen geopend te zijn en te starten met alle creatieve en ontspannende activiteiten. De activiteiten kunnen alleen doorgang vinden als de actualiteit rondom het virus dit toestaat en de volledige openstelling veilig en verantwoord kan plaatsvinden.

Tot slot, heb je vragen bel gerust naar ons algemene nummer (0475- 856 801).

Met vriendelijke groet,

Lucinda Lodenstein
Directeur Toon Hermans Huis Roermond