Meditatie training

Zou je meer rust, kracht en levenslust in jezelf willen ervaren? Wil je leren hoe je jezelf kunt steunen in moeilijke tijden?

Door meditaties en oefeningen krijg je inzicht en leer je hoe je op een andere manier met lastige gevoelens en emoties om kunt gaan. Dan kan er van binnenuit rust ontstaan en een stevige basis om ook in het dagelijks leven in moeilijke situaties bij jezelf te kunnen blijven en je eigen pad te volgen.
De bijeenkomsten zijn speciaal voor mensen die kanker hebben of hebben gehad, naasten en nabestaanden. Zowel mensen met als zonder ervaring in meditatie kunnen meedoen.

De komende maanden wordt er 1x per maand in inloop mogelijkheid gepland om del te nemen aan deze meditatietraining. Een mooie gelegenheid om met meditatie kennis te maken. Mocht je er al bekend mee zijn, dan geeft dit de mogelijkheid om het samen met anderen te beoefenen en wellicht zorgt het voor nieuwe inspiratie. We willen u ook op de hoigte stellen van soortgelijke inloop mogelijkheid voor mindfulness.

Plaats: Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding: Nelie van der Horst, opgeleid in meditatie en coaching
Gastvrouw:
Duur en frequentie: 1x per maand op vrijdagochtend, bij voldoende aanmeldingen kan er een groep worden gestart.
Data: zie agenda
Tijdstip: van 10.00 – 11.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Aantal deelnemers:  3-8 deelnemers
Kosten: Inloop innjuni en juli gratis, voor deelname aan de hele training van 6 lessen, kunt u de kosten navragen.
Aanmelden: Indien u wilt deelnemen aan de training graag inschrijven (niet noodzakelijk) via: info@toonhermanshuisroermond.nl. o.v.v. meditatie.