Massage bij kanker

Kanker is een ingrijpende ziekte, zowel lichamelijk als emotioneel. Je leven staat helemaal op zijn kop. Je wordt overspoeld met emoties en komt in de medische molen terecht, onderzoeken en behandelingen zoals foto’s, MRI, echo’s , scans, operaties, chemotherapie, bestralingen etc. Een onzekere periode waar vaak geen ruimte is voor rust, bezinning en ontspanning. Massage bij kanker kan je een moment van ontspanning geven, een moment voor jezelf, een moment waarin je kunt ervaren dat je meer bent dan alleen de ziekte, een moment van welbevinden.

Deze massagevorm houdt rekening met de gevolgen van alle behandelingen, therapieën en beperkingen die deze ziekte met zich meebrengt. Het werkt ondersteunend, bevorderend maar vooral rustgevend en helpt u tijdens of na het behandelingstraject om bij uzelf terug te keren, even alles te vergeten, genieten en op kracht komen. Zelfs in de palliatieve fase is deze aanraking een waardevolle toevoeging.
Massage kan kanker niet genezen maar het hele ziekteproces wel een stuk aangenamer maken en  je helpen in contact te blijven met je lichaam, het vertrouwen in je lichaam te behouden of te herstellen.
Onderzoek heeft aangetoond dat massage bij kanker klachten als spanning, stress, vermoeidheid, misselijkheid, slapeloosheid, depressie en angst kan verminderen. Door de ontspanning van de massage werkt het ook nog eens pijnstillend.
Massage kan in elke fase van de ziekte gegeven worden en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Wij -Nancy Seerden en Ingrid Smith- verwelkomen u graag in de sfeervolle en rustgevende massageruimte van het Toon HermansHuis en adviseren u voor deelname uw arts of specialist te raadplegen.


Lieve allemaal,

Ik ben Ingrid Smith een ervaren holistisch masseusse en o.a. gespecialiseerd in Massage bij Kanker. Ik ben werkzaam vanuit mijn eigen praktijk aan huis en ook ben ik  al lange tijd verbonden als masseuse bij het Toon Hermans Huis Roermond en sinds kort ook bij het terminaal centrum de Ark in Roermond.

Wilt u graag een keer heerlijk ontspannen bel of app via 06-52713780 of mail dan naar info@massageingridsmith.nl  voor een afspraak of neem een kijkje op de website www.massageingridsmith.nl.


Lieve allemaal,

Ik ben Nancy Seerden, ervaren allround masseuse en gespecialiseerd in o.a. massage bij kanker, tevens werkzaam vanuit mijn eigen praktijk ’t Vlinderhuis en ben ik ook te vinden binnen de diverse zorginstellingen in e.o. Roermond.
Wilt u graag een keer heerlijk ontspannen bel of app naar 06-45524403 of mail naar vlinderhuisnancy@gmail.com voor een afspraak om de week op de maandagmiddag mogelijk  of neem een kijkje op de website www.vlinderhuis.com.

Nancy is tevens  aangesloten bij het Netwerk Massage bij Kanker een landelijk kwaliteitsregister waardoor ik ieder jaar de verplichte bijscholing volg.

Plaats: Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding: Ingrid Smith, Nancy Seerden
Gastvrouw/-heer: N.v.t.
Duur en frequentie: De massage’s zullen 60 min. duren en voor iedere eerste afspraak zal er een intake plaatsvinden, houdt dan rekening met 15 tot 30 minuten extra tijd.
Afspraak maken: Een massage vindt altijd plaats op afspraak:
Ingrid: 06-52713780 of  info@massageingridsmith.nl
Nancy: 06-45524403 of vlinderhuisnancy@gmail.com
Kosten: De prijs is afhankelijk van de massagetherapeut welke u kiest. Het bedrag dient contant te worden voldaan.