Zingen voor je leven (ivm corona enkel online)

          “Als ik zing, voel ik dat ik leef.”

In deze vreemde Corona-tijd is het niet mogelijk om “live” bij elkaar te komen om samen te zingen, maar er is een andere optie: online zingen!

Je zingt vanuit je eigen huis, via je laptop of pc,  je ziet andere mede-zangers en Nancy, de zangcoach, en je hoort haar en jezelf. Je hoeft geen programma te downloaden, je hoeft alleen maar op een link te klikken, je naam in te vullen en het wachtwoord wat je toegestuurd krijgt, en we kunnen aan de slag!

We doen allerlei oefeningen om je stem op te warmen, maar ook om contact te maken met je lijf. Daardoor kun je de alledaagse dingen wat meer loslaten. We zingen liedjes zonder tekst, swingende stukken, liederen met een boodschap, maar vooral muziek waar we blij van worden. Het gevoel van toch samen zingen en met zingen je hoofd wat leger maken is het belangrijkste.

Er zijn voor nu 3 data gepland om samen te zingen:
vrijdag 5 februari, vrijdag 12 februari en vrijdag 19 februari 2021
Aanvang: 10:30 uur
Het duurt ongeveer tot 11:45 uur.  Je kunt vanaf 10:00 uur inloggen.
Kosten: deelname aan deze 3 bijeenkomsten is helemaal GRATIS!
Als je interesse hebt om mee te doen kun je je via een mail aanmelden bij Nancy: nancy@nancymeijer.nl
Je krijgt dan informatie opgestuurd hoe zo’n online zangsessie precies werkt en je krijgt de link doorgestuurd waarmee je kunt inloggen. Je hebt geen bladmuziek of een schitterende zangstem nodig om mee te doen.
Enthousiasme is meer dan genoeg!

Als het bevalt worden er na de laatste van de 3 sessies nieuwe sessies gepland, en zo snel als het weer toegestaan is gaan we weer “live” zingen!
Meer info over Zingen voor je Leven: https://www.kankerinbeeld.nl/zingenvoorjeleven/zingen-voor-je-leven/
Meer info over Nancy Meijer: https://www.nancymeijer.nl/Nancy_Meijer_Zang-_en_Stemcoaching/Welkom.html

Het 36ste “Zingen voor je Leven”-koor in Nederland is in het Toon Hermans Huis Roermond van start gegaan.

In 2019 hebben we een mooie start gemaakt met een klein koortje. Er is voldoende animo en we gaan dit ook het volgende jaar voortzetten.

Bij het “Zingen voor je Leven”-koor zingen we vanuit het hart. Het is een koor voor mensen die kanker hebben of kanker hebben overwonnen, maar zeker ook voor hun naasten en nabestaanden!
We doen allerlei oefeningen om je stem op te warmen, maar ook om contact te maken met je lijf. Daardoor kun je de alledaagse dingen wat meer loslaten. We zingen vol overgave, met heel veel plezier, en als er af en toe iets langs komt wat minder leuk is, dan kunnen we dat delen, omdat we allemaal meevoelen.
We zingen liedjes zonder tekst, swingende stukken, liederen met een boodschap, maar vooral muziek waar we blij van worden. Soms hebben we een optreden, maar het samen zingen en met zingen je hoofd wat leger maken is het belangrijkste.

Voel jij je aangesproken? Zou je eens willen meemaken hoe het is om bij “Zingen voor je Leven” mee te zingen? Dan ben je van harte welkom! Iedereen is welkom, ook als je denkt dat je niet kunt zingen of als je geen noten kunt lezen. Als je blij wordt van muziek, dan dagen we je graag uit om met ons mee te komen zingen!

Kom jij zingen en wil je andere mensen enthousiasmeren? Hang dan deze flyer op  in de kantine, bij je werkplek, in de winkel of in de wachtkamer.

Plaats: Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding: Nancy Meijer, koordirigent en zangpedagoge
Gastvrouw: Wisselende gastvrouwen
Duur en frequentie: 2e en 4de vrijdagochtend van de maand
Tijdstip: Van 10.00 tot 12.00 uur  zie agenda voor actuele data
Aantal deelnemers:
Kosten: Eigen bijdrage voor koffie/thee of € 5,- per keer, je mag 2 keer gratis meezingen om te zien of je je wilt aansluiten.
Aanmelden: In verband met de planning en voorbereiding vragen wij de gasten wel om zich vooraf in te schrijven.
– mail (naam, telefoonnummer en e-mailadres) naar: nancy@nancymeijer.nl
– of vul een Interesse-formulier in