Expositie Anneke Kosters


Wat het meest opvalt aan het werk van Anneke Kosters is dat het zo divers kan zijn. Zij werkt in verschillende stijlen, realistisch maar ook abstract.  Juist deze verscheidenheid blijft haar steeds motiveren om nieuw werk te creëren. Door wisselende fascinaties en interesses blijft zij zichzelf uitdagen.
Haar schilderijen zijn gebaseerd op zelfgemaakte foto’s of afbeeldingen uit kranten. Het beeld weer te geven door middel van suggestieve en expressieve toetsen is een ware uitdaging voor haar om de sfeer te grijpen en het beeld te vertalen. Anneke houdt van mensen en de natuur. Logisch dat dit een steeds terugkerend onderwerp is in haar werk.

Opening expositie schilderijen van Anneke Kosters is op 28 september aanstaande om 11.00 uur in het Toon Hermans Huis Roermond. Iedereen is van harte welkom van 11.00 – 15.00 uur.