Extra wandeltocht in kleine groepjes

Beste allemaal,

Het is ontzettend jammer dat we in tijden van corona niet bij elkaar kunnen komen om samen bijv. samen te lunchen, een uitstapje te maken of gewoon iets gezelligs met elkaar te ondernemen.

We missen het om elkaar te zien en spreken en te horen hoe het met iedereen gaat. Veel activiteiten zijn momenteel niet mogelijk, dus heb ik nagedacht over wat wel kan en mogelijk is. En zo kwam ik op het idee om een vrijdagmiddag (18 juni) een wandeling te organiseren voor de gasten en alle vrijwilligers, de aanbieders, mensen die ons financieel steunen, het bestuur, de gastvrouw- en heren, enz. Er wordt een tocht uitgezet van ongeveer 1 uur in een mooie bosrijke omgeving waar je naar gelang wat is toegestaan, met 1 of meerdere vrijwilligers in een groepje een wandeling maakt.

“Toon Hermans Huis al 5 jaar in beweging”
Beweging is dan letterlijk(wandelen) maar ook figuurlijk (in ontwikkeling) bedoeld.

De groepjes starten om de 15 min. Onderweg vervul je leuke opdrachten en beantwoord je interessante vragen over het huis. Tijdens de wandeling kom je bemande punten tegen waar je van een kopje koffie of fris en een stukje vlaai kunt genieten. Tijdens een wandeling gaat het om het contact, ontspanning, beweging, afleiding, enz. maar vooral om weer eens samen een leuke en gezellige middag te beleven.

Activiteit: Wandeltocht in natuur/bossen met vragen/opdrachten over ons huis
Wanneer: Vrijdag 18 juni vanaf 13.00 uur
Voor wie:  Gasten, vrijwilligers, bestuur, Vrienden Van en bestuur van Vrienden Van
Waarom: In periode van corona het contact en verbinding bevorderen en stimuleren tussen alle partijen. Gaat om menselijk contact, ontspanning, beweging, afleiding, samen een leuke middag hebben, plezier. Vele grotere activiteiten kunnen geen doorgang vinden, maar een georganiseerde wandeling is wel mogelijk.
Werkwijze: De groepjes maken aan de hand van een uitgezette tocht een wandeling. Elke 15 minuten start nieuw groepje. Onderweg krijgen zij te verschillende opdrachten te vervullen over ons huis. Voor de ‘leuk’ zijn prijzen te winnen. Tijdens de wandeling staan er onderweg 2 tafels met koffie, fris en vlaai.
Wandelaars: Wandelgroepje max 2-4 personen. Afhankelijk van de maatregelen(!!).
Bij start om de 15 min. en 3 deelnemers per groepje kunnen bijv. in 3 uur 36 mensen meedoen.
Kosten: Koffie, frisdrank, thee en vlaai, afhankelijk van aantal deelnemers, kosten nog niet bekend
Aanmelden en info: Per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch via 0475 856 801 voor 1 mei 2021.