Reiki

Kanker en de behandeling daarvan trekt een forse wissel op de mensen die het treft, maar ook op de naasten. Gevoelens van moeheid en futloosheid komen veel voor. Ontspannen kan lastig zijn.

Reiki kan ervoor zorgen dat energiebanen weer vrijkomen en dat de energie weer kan stromen. Reiki bevordert het zichzelf herstellend vermogen van lichaam en geest. De Reiki energie bepaalt zelf wanneer er wat in je lichaam gebeurt en komt altijd ten goede van de ontvanger. Er zijn geen negatieve gevolgen van Reiki bekend, eventuele gevolgen van de Reiki behandeling zijn van korte duur.

De Reiki behandeling wordt individueel gegeven en duurt ongeveer 30-45 minuten. Er is altijd vooraf gelegenheid om kennis te maken met de Reiki gever en eventuele vragen te stellen.

Centraal staat ontspanning en rust ervaren, even helemaal nergens aan denken

Plaats Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding Nol Geurts
Gastvrouw/heer Riny Dörenberg
Duur en frequentie Enkel op afspraak. Een Reiki behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten
Data lees meer in de agenda
Tijdstip Altijd op afspraak.
Kosten € 15,00 per behandeling, contant te voldoen
Info Mocht u meer informatie wensen, bel gerust. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over Reiki of om specifieke zaken door te spreken, dan is dat mogelijk. Wij bellen u dan terug.
 Aanmelding Momenteel is het i.v.m. het corona virus niet mogelijk om een afspraak te maken voor Reiki. Als we weer starten met Reiki is een afspraak maken noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 0475 856 801 of per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl

*Wij adviseren u voor deelname uw arts of specialist te raadplegen.