Zingen voor je leven

          “Als ik zing, voel ik dat ik leef.”

Het 36ste “Zingen voor je Leven”-koor in Nederland is in het Toon Hermans Huis Roermond van start gegaan.

In 2019 hebben we een mooie start gemaakt met een klein koortje. Er is voldoende animo en we gaan dit ook het volgende jaar voortzetten.

Bij het “Zingen voor je Leven”-koor zingen we vanuit het hart. Het is een koor voor mensen die kanker hebben of kanker hebben overwonnen, maar zeker ook voor hun naasten en nabestaanden!
We doen allerlei oefeningen om je stem op te warmen, maar ook om contact te maken met je lijf. Daardoor kun je de alledaagse dingen wat meer loslaten. We zingen vol overgave, met heel veel plezier, en als er af en toe iets langs komt wat minder leuk is, dan kunnen we dat delen, omdat we allemaal meevoelen.
We zingen liedjes zonder tekst, swingende stukken, liederen met een boodschap, maar vooral muziek waar we blij van worden. Soms hebben we een optreden, maar het samen zingen en met zingen je hoofd wat leger maken is het belangrijkste.

Voel jij je aangesproken? Zou je eens willen meemaken hoe het is om bij “Zingen voor je Leven” mee te zingen? Dan ben je van harte welkom! Iedereen is welkom, ook als je denkt dat je niet kunt zingen of als je geen noten kunt lezen. Als je blij wordt van muziek, dan dagen we je graag uit om met ons mee te komen zingen!

Kom jij zingen en wil je andere mensen enthousiasmeren? Hang dan deze flyer op  in de kantine, bij je werkplek, in de winkel of in de wachtkamer.

Plaats: Tijdens de lockdown – enkel online
Begeleiding: Nancy Meijer, koordirigent en zangpedagoge
Gastvrouw: Wisselende gastvrouwen
Duur en frequentie: vrijdagochtend,
Tijdstip: Van 10.30 tot 12.00 uur  zie agenda voor actuele data
Aantal deelnemers:
Kosten: Zolang het zingen on-line is, zijn er geen kosten aan verbonden. Eigen bijdrage voor koffie/thee of € 5,- per keer, je mag 2 keer gratis meezingen om te zien of je je wilt aansluiten.
Aanmelden: In verband met de planning en voorbereiding vragen wij de gasten wel om zich vooraf in te schrijven.
– mail (naam, telefoonnummer en e-mailadres) naar: nancy@nancymeijer.nl
– of vul een Interesse-formulier in