Boekpresentatie Saskia Leenders Wolfs

De maand oktober is wereldwijd borstkankermaand. Daarom hebben we Saskia Leenders-Wolfs uitgenodigd in het Toon Hermans huis Roermond om live haar indrukwekkende verhaal te vertellen. Saskia heeft zelf maar liefst 2 keer borstkanker gehad. Ze heeft deze intense tijd dubbel genoeg ook als heel waardevol ervaren en heeft dit opgeschreven in het boek DUBBEL. Tijdens haar verhaal deze avond geeft Saskia je een openhartige kijk op wat borstkanker doet met de patiënt, maar ook met de omgeving. Het is een verhaal met angst en verdriet, maar vooral ook met heel veel liefde en humor.
Benieuwd naar de ervaringen van Saskia? Op donderdag 12 oktober as. vertelt ze haar verhaal in het Toon Hermans huis, Willem II singel 17, Roermond en daar kun jij bij zijn. Opgeven kan via email: info@toonhermanshuisroermond.nl

Inloop is vanaf 19.00 uur, de presentatie duurt van 19.30-20.30 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten en het delen van ervaringen tot ca. 21.30 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden.