Hotel Dux/Hotel Valies, Vriend van Toon – Victor Adams

Wat voor een soort bedrijf is Hotel Dux/Hotel Valies
Het zijn twee lokale hotels met ieder een eigen identiteit en uitstraling. Hotel Dux is een klein boutique hotel met een eigentijdse inrichting en gezellig restaurant. Grand Hotel Valies is een hotel in Art Deco stijl en daarbij ook nog zeer geschikt voor families.

Waarom ondersteunt het bedrijf het Toon Hermans Huis Roermond?
Helaas is kanker een veel voorkomende ziekte waaraan nog steeds jaarlijks vele mensen overlijden. Enkele familieleden, waaronder mijn jonge zus, zijn hieraan gestorven. Als je de pech hebt kanker te krijgen, ben ik ervan overtuigd dat het Toon Hermans Huis je in die periode kan ontlasten en verlichten. Die ondersteuning verdien je en heb je tijdens die periode heel hard nodig.

Welke woorden zou jij gebruiken om het Toon Hermans Huis Roermond te benoemen?
Een fijne rustige plek die voelt als een soort van oase. Deze plek zorgt ervoor dat je de tijd kunt doorbrengen zoals je dat thuis wellicht niet kunt. Het Toon Hermans Huis geeft je een luisterend oor.

Op welke manier breng je het Toon Hermans Huis Roermond binnen jouw bedrijf onder de aandacht?
We hebben op de receptiebalie info staan en verder spreek ik er vaker over met ons team. Dit omdat vele mensen de naam wel kennen maar de invulling en het doel soms niet helemaal duidelijk is. Ikzelf was ook verkeerd geïnformeerd totdat wij ook vrienden van Toon zijn geworden. Het is een mooi en te waarderen initiatief.