Informatiepunt PRO VITA Offenbeek – Reuver

De Toon Hermans Huizen Venlo en Roermond starten samen, met ingang van 8 mei 2019, een informatiepunt in het medisch centrum Pro Vita aan de Broeklaan gelegen in de Gemeente Beesel. Het doel is de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten dichterbij te brengen.

Hebt u behoefte aan een goed gesprek, dan kunt u tijdens de openingsuren zonder afspraak langskomen in Pro Vita. U kunt er ook terecht voor algemene informatie over het Toon Hermans Huis. Er is altijd een gastvrouw/gastheer aanwezig die u ontvangt. Hiervoor kunnen wij nog een of meer vrijwilligers gebruiken.

De Toon Hermans Huizen Roermond en Venlo zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad. Op verschillende manieren dragen wij bij aan een betere kwaliteit van leven. Een leven mét maar ook een leven na kanker. Wij bieden een luisterend oor en een diversiteit aan activiteiten.

Om de afstand naar onze gast toe kleiner te maken wordt er nu ook in Pro Vita te Reuver de mogelijkheid geboden aan de gespreksgroep mensen met kanker deel te nemen. Bij voldoende aanmeldingen starten we in de tweede helft van september. (zie lotgenotencontact-agenda)

Plaats Pro Vita, Broeklaan 4, Offenbeek
Duur en frequentie Elke 2de en 4de woensdag van de maand.
 Data Van 10.00-12.00 uur (zie onze agenda voor alle data).
Kosten Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden Aanmelden is niet nodig, kom gewoon binnen en meldt u even bij de balie. Meer weten? Neem gerust even contact op met THHR 0475 856 801.