Inloopavond Jong volwassenen met verlies

Onlangs benaderde Tommie ons met het volgende:

“Ik ben op zoek naar lotgenoten die open en oprecht hun ervaringen willen delen over het verlies van een dierbare. Ik heb mijn zus verloren, die enorm veel voor mij betekende. Eenzaamheid en een groot gemis ervaar ik nu in mijn leven. Die eenzaamheid wordt mede versterkt door een kloof die ik ervaar met mensen om me heen. Er wordt weinig stilgestaan bij wat me overkomen is en al snel wordt er nauwelijks meer gevraagd naar wat het overlijden van mijn zus met me doet.

Ik zou graag aansluiting vinden bij mensen die soortgelijke ervaringen hebben en dit met elkaar willen delen.”

Graag willen we aan Tommie’s verzoek gehoor geven. Op woensdag 30 november ben je welkom en staat de deur van het Toon Hermans Huis Roermond hiervoor open. Inloop vanaf 19.15 uur, start om 19.30 uur en we eindigen rond 21.00 uur.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we die uiteraard graag, bel 0475-856801
We hopen van harte dat Tommie die avond ervaart dat zijn behoefte gedeeld wordt. Tot dan!

Graag aanmelden via: administratie@toonhermanshuisroermond.nl