Inloopfunctie

Ontmoetingsplek en informatiecentrum

Tijdens corona is ons huis beperkt open. Zie de actuele openingstijden/-dagen op onze startpagina. Als wij open zijn kun je altijd gebruik maken van de inloop voor een kopje koffie/thee  en een luisterend oor van onze gastvrouw of -heer. Er kunnen maximaal 3 gasten per dagdeel binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van een plekje aan de tafel, maak dan een afspraak.

Buiten corona om is Het Toon Hermans Huis Roermond is 5 dagen in de week geopend. Voor openingstijden zie verder op deze pagina. U bent dan van harte welkom om kennis te komen maken met ons Huis. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon aanbellen. Speciaal opgeleide gastvrouwen of – heren heten u graag welkom. Zij leiden u waar gewenst even rond, bieden u een kopje koffie/thee aan en beantwoorden evt. vragen. Indien u daar behoefte aan heeft, bieden zij een luisterend oor. Echter ook indien u niet wil praten, bent u van harte welkom, u kunt dan rustig ergens gaan zitten en evt. iets lezen, of door de tuin wandelen. Alles mag, niets moet.

Het Toon Hermans Huis Roermond beschikt over een goed geoutilleerde bibliotheek met relevante boeken, tijdschriften en internet. Ook beschikken wij over boeken van ervaringsdeskundigen. U kunt vrij gebruik maken van dit informatiecentrum. Mocht u meer informatie wensen, dan maken onze gastvrouwen en -heren u graag wegwijs.