Inloopspreekuur borstkanker

Borstkanker treft veel vrouwen en soms ook mannen. Het krijgen van borstkanker heeft een grote impact op je lijf, je leven en je omgeving. Hoe ga je om met de angst en het verdriet, van jezelf én van je naasten? Word je behandeling door corona uitgesteld en brengt dit extra zorgen met zich mee? Ben je op zoek naar betrouwbare informatie over borstkanker of middelen om zelf de regie te houden? Misschien wil je graag ervaringsverhalen horen of wil je jouw verhaal delen met lotgenoten?

Het Toon Hermans Huis werkt nauw samen met borstkankervereniging Nederland en B- actief. Ook in deze moeilijke tijden wil B-actief er voor je zijn. Als ervaringsdeskundigen van de Borstkanker Vereniging Nederland bieden zij de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek in de gezellige woonkamer van ons huis. Zij kunnen je dan misschien verder helpen, een luisterend oor bieden of onze ervaringen met je delen. Het kan opluchten als je merkt dat je er niet alleen voor staat en dat je niet de enige bent.

Zij proberen dit in te plannen op de woensdagmiddagen tussen 14.00 en 16.00 uur (uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk).

Centraal staat het uitwisselen van informatie op een laagdrempelige manier.

Plaats: Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding: Door ervaringsdeskundigen van de Borstkankervereniging Nederland, afd. Roermond.
Ontvangst:

Door twee vrijwilligers van B-Actief; Miriam, Jetty, Desiree, Helanda of Linda.

Duur en frequentie: Iedere woensdag zijn er twee dames aanwezig indien er aanmeldingen zijn.
Data en tijd: Van 14.00 tot 16.00 uur, ga naar actuele agenda.
Aantal deelnemers: Iedereen is welkom, graag wel vooraf aanmelden in coronatijd.
Kosten: Geen; deelname is gratis.
Aanmelden: Vooraf aanmelden kan per mail via administratie@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch via 0475 856 801. Meer weten? Neem gerust even contact op.