Ontspanning op basis van yoga

De levensstroom is vol veranderingen. Plotseling gebeurt er iets waardoor je uit je normale doen raakt. Je bent alle vastigheid onder je voeten verloren. Op die momenten kan de behoefte aan ontspanning opkomen. Op lichamelijk, gevoelsmatig en mentaal niveau verlang je naar rust, innerlijke stilte, een heldere kijk op de dingen.

Kom dan naar ontspanningslessen op basis van yoga, onder leiding van Harry Peijs. Eenvoudige oefeningen gericht op je lichaam, ademhaling, ontspanning en concentratie. Zowel voor als na de les is er gelegenheid om met elkaar te praten of in te gaan op vragen van individuele deelnemers.

Centraal staat ontspanning en rust ervaren.

Locatie Toon Hermans Huis Roermond
Docent en begeleiding Harry Peijs
Gastvrouw Thea van Beurden, Ans op het Broek en Helma Mulder
Duur Anderhalf uur
Frequentie Wekelijks op woensdag
Tijdstip Van 10.15 – 11.45 uur (voor actuele data zie agenda)
Aantal deelnemers I.v.m. het corona virus kunnen maximaal 4 gasten deelnemen.
Kosten € 20,00 per maand * vooraf overmaken op rekeningnummer NL96RABO0136761828
Aanmelden** en info Per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch via 0475 856 801.

*1e les = proefles (gratis).

**Mocht u behoefte hebben aan meer details m.b.t. de yoga of om specifieke zaken door te spreken, dan is dat mogelijk. Indien u onder behandeling bent van een arts of specialist, dan adviseren wij u deze voor deelname te raadplegen.

LET OP: vooraf aanmelden is wenselijk voor elke les en kan persoonlijk in het Toon Hermans Huis, via administratie@toonhermanshuisroermond.nl of per telefoon 0475 856 801, o.v.v. datum.