Open dag

Open Dagen 16 en 17 augustus 2024

Ook dit jaar opent het THHR weer haar deuren voor iedereen die graag eens een kijkje wil komen nemen. Tijdens deze dagen zijn er demonstraties, kun je een rondleiding krijgen door het pand en staan onze vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden. Dat kan over het aanbod en opzet gaan van ons Huis, maar ook over de mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten! Want we kunnen alle hulp goed gebruiken om deze bijzondere ontmoetingsplaats te blijven continueren.

Ons team zet zich elk jaar weer in om een zo breed mogelijk programma van activiteiten te kunnen neerzetten. Dit kan zowel in groepsverband als individueel plaatsvinden. Doel is in contact te komen met lotgenoten, maar het gezellig met elkaar hebben is net zo belangrijk.

Zowel onze fijne stadstuin als pand vergen veel onderhoud en zorg. Het is dankzij een mooie groep collega’s dat we dit kunnen bewerkstelligen. Mocht je zelf graag een steentje willen bijdragen of iemand kennen die ons team van vrijwilligers wil komen versterken? Dit kan door het aanbieden van een activiteit, als gastvrouw/gastheer werkzaam te zijn of op welke manier dan ook. We horen het graag!

Zet de data alvast in je agenda en deel het vooral ook met familie en vrienden want iedereen is van harte welkom op 16 of 17 augustus!