Roermond City Swim

Roermond City Swim vindt dit jaar voor de tweede keer plaats op zaterdag 25 augustus 2018. Vanaf 15.30 uur is de Roerkade in Roermond het decor van Roermond City Swim. Het evenement is Roermond op zijn best! Sportief, gezellig, eigentijds en vernieuwend.

Wij gaan geld inzamelen voor twee goede doelen:

  • Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen – jong en oud – en hun naasten die met kanker worden geconfronteerd. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats; de deur staat voor iedereen wagenwijd open. Je kunt er praten of juist zwijgen, lachen of huilen. Alles mag, niets moet. Meer over deze bijzondere organisatie vind je op de site van Toon Hermans Huis Roermond. De Roermond City Swim maakt het mogelijk dat deze fantastische organisatie in staat is en kan blijven om zich in te zetten om het leven van kankerpatiënten en hun naasten een mooi perspectief te geven!
  • Stichting STOPhersentumoren.nl komt sinds 2007 in actie en zamelt geld in om een heel specifiek en cruciaal onderzoek in het UMC Maastricht mogelijk te maken naar (de genezing van) hersentumoren. De Stichting STOPhersentumoren heeft inmiddels de eerste omvangrijke onderzoeken kunnen financieren en resultaten geboekt. Met behulp van Roermond City Swim wordt een aanvullend belangrijk onderzoek mogelijk gemaakt!

Kijk op de programmapagina voor het tijdschema van de Roermond City Swim!

Schrijf je nu in en doe mee met Roermond City Swim op zaterdag 25 augustus. Nog leuker is het om ook je familie, vrienden, collega’s of buren te vragen om mee te doen. Om samen Roermond City Swim tot een onvergetelijke ervaring te maken! Bezoek hier onze website.