Schrijven helpt…

Waarom een schrijfgroep?

Het kan heel fijn zijn om gedachten of gevoelens te uiten op papier. Dit kan heel bevrijdend werken.

Daarom biedt het Toon Hermans Huis Roermond de mogelijkheid om aan te sluiten bij de schrijfgroep. Hierbij gaat het niet om de juiste spelling of om het schrijven van een boek, maar over het ophalen van fragmenten en herinneringen uit je leven en deze met elkaar delen.

Dit kan op velerlei manieren: via een stelling, een vraag, een periode of zelfs met een enkele letter. Marie-Louise begeleid deze groep en weet telkens weer opnieuw te inspireren met diverse oefeningen.
Het Toon Hermans Huis biedt een veilige en respectvolle omgeving, speciaal bedoeld voor mensen die kanker hebben (gehad), of nabestaanden. Dit geldt uiteraard ook bij de schrijfgroep. Er is tijd en ruimte voor alle soorten emoties. Maar 1 ding staat voorop, en dat is het hebben van een fijne middag.

Nieuwsgierig?

Meld u dan aan om vrijblijvend kennis te maken. De eerste les is gratis. Voor verdere sessies wordt een bijdrage van € 2,00 per keer gevraagd.

Plaats Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding Marie-Louise Dabekausen
Gastvrouw/-heer Marie-Louise Dabekausen
Frequentie Elke twee weken op maandagmiddag in de even week
Data zie agenda voor alle data
Tijdstip 14.00 – 15.30 uur
Aantal deelnemers 4-6 personen, tussentijds instromen is mogelijk
Kosten € 2,- per bijeenkomst, inclusief materiaalkosten. De eerste bijeenkomst is gratis.
Aanmelden Aanmelden kan per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch via 0475 856 801. Meer weten? Bel gerust of loop even binnen.