Laat het stromen, met je pen op het papier

De meest intieme relatie die je kunt aangaan, is die met jezelf. Jij vult je dagen op jouw manier en soms verlang je ernaar even te ontsnappen aan de harde realiteit. Dat kan op allerlei manieren, een ervan is schrijven. Misschien hou je een dagboek bij of heb je een schrift met notities, maar ook zonder dat heb je genoeg in huis waarmee je aan de slag kunt. Zoals jouw brein, jouw herinneringen.

Met ‘Herinneringen’ als thema willen we in het Toon Hermans Huis Roermond – bij voldoende belangstelling – een schrijfcursus starten. Deze wordt ondersteund door Annelies Hermans, sinds kort vrijwilliger, zij schrijft onder de naam Lisa Naus.

We doen niet aan grammaticaregels of foutloos schrijven, wel aan ‘het laten stromen’, vanuit je innerlijk op het papier. Zelf bepaal je waarover je schrijft, het kan het hoedje van je opa zijn of je eerste liefde, je hoeft het niet te delen. Het gaat erom, dat het iets doet met jou. Het enige dat je nodig hebt: zin om te schrijven!

Plaats:

Toon Hermans Huis Roermond

Begeleiding:

Annelies Hermans

Gastvrouw/-heer:

Wilma Nijenhuis

Frequentie:

Laatste maandag van de maand

Data:

zie agenda voor alle data

Tijdstip:

14.00 – 15.30 uur

Aantal deelnemers:

4-6 personen, tussentijds instromen is mogelijk

Kosten:

€ 2,- per bijeenkomst, inclusief materiaalkosten. De eerste bijeenkomst is gratis.

Aanmelden:

Aanmelden kan per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch 0475 856 801. Meer weten? Bel gerust of loop even binnen.