Verliesbegeleiding voor jong en oud

Begeleiding door Annelies Snijkers

Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom

Ieder mens is uniek, zo ook binnen verlies en rouw. Voor een moment in het leven dat je het even niet meer alléén kunt dragen. Je bent met ziekte geconfronteerd en je moet (leren) loslaten. Je leven staat op de kop. Of je hebt een dierbare verloren of gaat een dierbare verliezen door overlijden, ziekte of anderszins. Je ziet het leven -even- niet meer zitten en zoekt iemand die je -tijdelijk- tot steun kan zijn. Iemand die je begrijpt en je weer op weg helpt.

Annelies Snijkers, psychotherapeut, biedt deze ondersteuning vanuit het Toon Hermans Huis Roermond aan. U kunt via het Toon Hermans Huis Roermond een afspraak met haar maken. Ine biedt praktische en deskundige begeleiding. Zij kan en wil helpen. Dit vanuit respect voor ieder mens.

Tijdens de verwerking van verlies, de rouwperiode, is er vaak een verschil tussen wat je van binnen voelt en wat je aan de buitenkant laat zien. Veel nadenken in plaats van voelen. De stappen in de verliesverwerking lopen door elkaar en je hebt misschien het gevoel dat je verzuipt in verdriet, boosheid, onmacht, angst…

Verliesbegeleiding zorgt dat het stap voor stap beter met je gaat!

Centraal staat ‘je gehoord en gezien voelen’.

Locatie: Toon Hermans Huis Roermond
Docent en begeleiding: Psychotherapeut: Annelies Snijkers
Duur: Het individuele gesprek duurt 30 minuten en je mag gerust terug komen
Datum en tijdstip: Op afspraak
Aantal deelnemers: Zowel een individueel gesprek is mogelijk als samen met je partner en/of je gezin
Kosten: Het gesprek is kosteloos
Aanmelden en info: Aanvraag voor een afspraak kan per mail (info@toonhermanshuisroermond.nl) of telefonisch via 0475 856 801.