Workshop moodboard maken

Conny van der Sluys verzorgt een workshop moodboard maken in het Toon Hermans Huis Roermond. Deze workshop begint met een geleide meditatie waarbij gedachten, gevoelens, kleuren en/of beelden naar boven komen en van waaruit het moodboard vorm en inhoud gaat krijgen.

Een moodboard is een krachtig communicatiemiddel. Beelden zijn veel effectiever dan woorden. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Waar ben je naar op zoek? Rust, (zelf) vertrouwen, duidelijkheid?
Wil je emoties zoals bijvoorbeeld angst, onzekerheid, woede een plekje geven? Door je ideeën/ dromen, emoties te visualiseren en op papier vast te leggen maak je ze letterlijk zichtbaar voor je zelf. Je maakt je hoofd leeg en vertaalt dit in beelden op papier, dit geeft duidelijkheid.

Ik ben Conny van der Sluys en ben in 2016 begonnen met mijn eigen praktijk in counseling en coaching, in Roermond.  Als Doe-coach zoek ik samen met de cliënt een activiteit die past bv tekenen/schilderen iets lekkers bakken of koken, een wandeling of een moodboard maken. Of een ander idee dat past. Het idee is dat je door letterlijk in beweging te komen of bezig te zijn met materialen het gemakkelijker wordt om inzicht te krijgen in je zelf en de vragen die je hebt.

Lijkt je dit leuk om te doen?

Plaats Toon Hermans Huis Roermond
Begeleiding Conny van der Sluys
Data Zie agenda voor actuele data, start bij voldoende aanmeldingen.
Tijdstip en dag Nader te bepalen
Aantal deelnemers 4-6 personen
Kosten € 5,- per bijeenkomst, inclusief materiaalkosten.
Aanmelden Aanmelden kan per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch via 0475 856 801. Meer weten? Bel gerust of loop even binnen.