Zin in Zingen

Onlangs is Nancy Meijer (zangcoach) enthousiast in ons huis gestart met online zingen op vrijdag. En dit bleek een groot succes! Online zingen is ontzettend leuk, zorgt voor contact en verbinding met elkaar en kan je mentaal een oppepper geven. Tien mensen hebben meegedaan en de reacties waren erg positief.

Men geeft aan het prettig te vinden om elkaar tegen te komen, contact te hebben en samen te zingen. Ook het persoonlijke contact is een belangrijke factor. Vanwege deze positieve reacties en ook omdat het samen zingen goed doet, gaan we het zangproject doorzetten.

Even alle informatie op een rijtje:

– De zangsessies zijn op vrijdagochtend van 10:30 tot ongeveer 11:45 uur
– Vanaf 10:00 uur kan er ingelogd worden en ook na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten
– Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via de mail, zij komen dan op de mail-lijst te staan en krijgen per keer een nieuwe Zoom-link toegestuurd
– Mochten er technische problemen zijn, of is ondersteuning gewenst m.b.t. de technische kant van Zoom, dan helpt Nancy graag verder
– Deelname is gratis, maar een donatie wordt zeer gewaardeerd
– Een geweldige zangstem is absoluut geen must, enthousiasme is wel fijn!
– Er is geen bladmuziek nodig, de teksten en/of muziek wordt in beeld gebracht

Wil je meedoen?
Stuur dan een mail naar: nancy@nancymeijer.nl

We gaan door met de wekelijkse zangochtenden tot er een verandering komt in de regelgeving m.b.t. Corona. We gaan ervan uit dat we in ieder geval tot de zomer hiermee door kunnen gaan. Wat er daarna gebeurt is nu nog niet vast te leggen. Hopelijk komt er een moment dat we weer “live” samen kunnen zingen.

Hartelijke groet,
Nancy Meijer