Aankondiging kookactiviteit voor mannen

Het is zo ver! Zodra het Toon Hermans Huis Roermond weer opengaat na de corona crisis, gaan we starten met een kookactiviteit voor mannen die direct of indirect geconfronteerd worden met kanker. Ook mannelijke naasten of nabestaanden zijn uiteraard van harte welkom.

Lijkt het je leuk om één keer in de maand samen met een mannengroep van ongeveer 4 tot 6 deelnemers een eenvoudige maaltijd te bereiden? Lees dan verder!

De kookactiviteit zal begeleid worden door een kok en een gastvrouw van het Toon Hermans Huis. Dit zal één keer per maand georganiseerd worden, met als locatie het Toon Hermans Huis Roermond. De kookactiviteit zal naar verwachting starten in het najaar van 2020 op een maandag van ongeveer 16:00 tot 20:00 uur. De bijdrage is € 10,- per deelname. Zodra data bekend zijn zullen deze in de agenda worden geplaatst.

Wil je graag beter leren koken en/of vind je het gezellig om een maaltijd te bereiden in een mannengroep? Twijfel dan niet langer en meld je aan!

Aanmelden kan eenvoudig via een mailtje naar info@toonhermanshuisroermond.nl

Het Toon Hermans Huis Roermond is goed te bereiken met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto. Kom je met de auto? Dan adviseren wij om gebruik te maken van de parkeergarage ‘Stationspark’. Wij zijn namelijk in het bezit van vergoedingskaarten waarmee u 50% korting krijgt op het parkeertarief.

Wij hopen je snel te zien bij de kookactiviteit!

Met vriendelijke groet,
het Toon Hermans Huis Roermond.