Onze verbouwing is gestart

Update juli

Het einde van de al eerder aangekondigde grote verbouwing in ons Huis komt in zicht en zal als alles volgens planning verloopt op uiterlijk 19 juli as. worden afgerond. We zijn heel erg blij met het mooie resultaat. Niet alleen is ons Huis voorzien van een compleet nieuw dak, ook de isolatie is geoptimaliseerd en de zolderruimte heeft een nieuwe invulling gekregen. Waar deze ruimte voorheen vooral als opslag fungeerde, is het nu een hele prettige, ruime en lichte plek geworden waar we ook activiteiten zullen inplannen. Graag bedanken we de vrijwilligers die dit samen met de aannemer en onderaannemers mogelijk hebben gemaakt. Binnenkort kan een ieder die ons Huis bezoekt de zolder met eigen ogen komen bewonderen!


Mei 2024

Inmiddels is Van Heur Bouw & Onderhoud gestart met de verbouwing in ons Huis. Er wordt volop gewerkt om alle ruimtes van het Toon Hermans Huis in de toekomst nog optimaler te kunnen benutten. Ons eigen facilitaire team ondersteunt waar mogelijk met hand- en spandiensten. Een woord van dank voor deze club en hun inzet.

  

We willen met dit project een aantal belangrijke stappen zetten voor de continuïteit van het Huis. De werkzaamheden hebben vooral betrekking op:

  • noodzakelijk onderhoud aan de dakconstructie en andere bouwkundige aanpassingen
  • verduurzamen van het gehele pand (zonnepanelen, isolatie)
  • inrichting van de zolderruimte voor multifunctioneel gebruik

Als Toon Hermanshuis willen wij een doorontwikkeling maken in het aanbod van onze activiteiten om een nog bredere doelgroep te bereiken.

 
Organisatorisch vergt dit nogal wat van iedereen, zowel van onze gasten als medewerkers. In goed overleg proberen we met de bouwcommissie tijdig af te stemmen wanneer we overlast verwachten, met name voor jou als gast.

Daarom willen we je laten weten dat we de gehele maand juni zijn gesloten om dit project zo mooi mogelijk af te ronden.

Graag danken we je alvast voor jouw begrip in de komende periode!