Gespreksgroep “Mensen met kanker” in Reuver

Ruim een jaar geleden is het Toon Hermans Huis Noord-Limburg in samenwerking met het Toon Hermans Huis Roermond in Reuver, gemeente Beesel, gestart met een open inloop. Dit op de 2e en 4e woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in Pro Vitae, een Multi-functioneel gezondheidscentrum.

Ervaring
Uit ervaring in het Toon Hermans Huis blijkt dat er behoefte is om aan een gespreksgroep deel te nemen.  Vandaar dat we in het Toon Hermans Huis Noord-Limburg (Venlo) voor de derde keer dit jaar gestart zijn met de gespreksgroep voor mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Onze ervaring is dat je mensen niet te lang moet laten wachten als er de behoefte is aan dit soort lotgenotencontact. Om bovendien de afstand naar onze gast toe kleiner te maken wordt er nu ook in Pro Vita te Reuver de mogelijkheid geboden aan de gespreksgroep mensen met kanker deel te nemen.

Plaats Pro Vita, Broeklaan 4, Offenbeek
Duur en frequentie Elke 2de en 4de woensdag van de maand.
 Data Ca. 6 bijeenkomsten van 10.00-12.00 uur (zie onze agenda voor alle data).
Kosten Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden Bij voldoende aanmeldingen starten we in de tweede helft van september. Meer weten? Neem contact op met het Toon Hermans Huis Noord-Limburg of maak een afspraak met Jeanne van der Velden via  077 373 3764 of 06-52431000. Na aanmelden neemt Jeanne contact met je op voor een gesprek.

PRINT: Flyer gespreksgroep Reuver