De Rabobank helpt het Toon Hermans Huis te verduurzamen!

We zijn bijzonder blij, dat we onlangs uit handen van Rabodirecteur Harry Lempens een zonnepanelen cheque hebben ontvangen.

Ons huis heeft meegedaan aan de landelijke actie van de Rabobank verduurzaming maatschappelijke gebouwen voor zonnepanelen en is tot een van de winnaars uitgeroepen! De leden van de Rabobank hebben door een stem uit te brengen, bepaalt welke maatschappelijke gebouwen de Rabobank helpt te verduurzamen. Dit betekent dat de Rabobank de helft van de kosten van aanschaf en installatie van de zonnepanelen voor haar rekening neemt.

We willen dan ook de Rabobank en hun leden hartelijk bedanken voor hun steun! Want door het plaatsen van zonnepanelen gaan we besparen op de energierekening en zal ons huis bijdragen aan de energietransitie van fossiele naar groene energie.

Zo werken we aan verduurzaming van ons pand en zullen we beter voorbereid zijn op de toekomst!