Agenda

In onze agenda kun je zien wanneer de activiteiten plaats vinden. Voor meer informatie en aanmelden kun je even kijken bij het tabblad activiteiten.
Ben je nieuw en/of heb je een bepaalde activiteit nog nooit bijgewoond? meld je dan aan via info@toonhermanshuisroermond.nl of bij de cursusleider en dan gaan we kijken of er nog een plekje vrij is.

dec
6
wo
Kerst workshop
dec 6 @ 13:30 – 16:30

Crea workshop met als thema ‘Kerst’.We gaan o.a. met papier, stof, kralen en lint aan de slag om een kerstbal, engeltje of iets anders mee te maken. Een leuk frame maakt het helemaal af. Er wordt een bijdrage van € 5,00 p.p. gevraagd voor de materiaalkosten.Maximaal 10 personen kunnen deelnemen.  Lees meer…

jan
10
wo
“Schilderen” met textiel – creatieve workshop
jan 10 @ 13:30 – 16:00

Op woensdag is er een crea workshop waarbij we met verschillende technieken (maar niet schilderen 😉) op creatieve wijze een schilderij van textiel gaan maken. Voor materiaal wordt gezorgd maar je mag zelf ook een (dierbaar) kledingstuk meenemen om een mooie herinnering mee te maken.  Lees meer…De kosten bedragen € 5,00 p.p. en er is plek voor maximaal 10 personen. Geef je nu op!