Lucinda Lodenstein is nieuwe directeur per 1 januari 2020

Per 1 januari 2020 is Lucinda Lodenstein (Zwartsluis, 1965) benoemd tot directeur van het Toon Hermans Huis Roermond. Het bestuur én de vrijwilligers zijn zeer ingenomen met de benoeming.
Lucinda Lodenstein is al meer dan 30 jaar werkzaam in de zorgsector, met name in de jeugdhulpverlening, de psychiatrie en de gehandicaptenzorg. De laatste vijf jaren werkte Lucinda als locatiemanager bij de Heerlense zorglocatie Corisberg; een woon- en werklocatie voor volwassenen met een beperking, meervoudige beperking en/of gedragsproblematiek. Daarvoor heeft zij diverse functies vervuld bij zorginstellingen in Brabant. In Limburg is zij onder andere actief geweest als zorgmanager bij Zorgverlening PGZ en als clusterhoofd bij de Stichting Pergamijn.

Het directeurschap van het Toon Hermans Huis Roermond ziet zij als een welkome nieuwe uitdaging: “Op het gebied van psychosociale hulpverlening heeft het Toon Hermans Huis mensen veel te bieden. Het programma voorziet in een duidelijke behoefte. Ik kijk uit naar de samenwerking met de geweldige groep vrijwilligers. Het Toon Hermans Huis in Roermond viert in 2020 haar eerste lustrum. In nog geen vijf jaar is het huis uitgegroeid tot een begrip in Midden-Limburg. Er ligt een stevig fundament. Ik zie het als een eer om het huis verder te mogen uitbouwen.”