Prostaat-Café

Tijdens het prostaat-café worden vragen besproken en  naar behoeft, op een discrete manier, ervaringen gedeeld. Elke deelnemer heeft zijn eigen verhaal en kan in verschillende stadia van de ziekte verkeren, voor, tijdens of na de behandeling. Door met elkaar het gesprek te voeren, kunnen nieuwe inzichten, ideeën en tips ontstaan.

Tevens is er ruimte om – indien gewenst – een specifiek thema te bespreken. Partners zijn uiteraard van harte welkom. Want kanker heb je niet alleen.

Plaats Toon Hermans Huis Roermond
 Data Woensdag 17 juli van 14.00-15.30 uur agenda
Kosten Deelname is gratis
Aanmelden Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld via 0475-856801. Lof stuur een mail via: info@toonhermanshuisroermond.nl Geeft u even aan als uw partner meekomt.Meer weten? Neem gerust even contact op.