“Zingen voor je leven”-koor

          “Als ik zing, voel ik dat ik leef.”

In het Toon Hermans Huis in Roermond gaat het 36ste Zingen voor je Leven-koor in Nederland van start met een pilotproject!

Op vrijdag 25 oktober, vrijdag 8 november en vrijdag 22 november kunnen geïnteresseerde mensen kosteloos en vrijblijvend meedoen en ervaren hoe het is om in een Zingen voor je Leven-koor te zingen!

Bij het “Zingen voor je Leven”-koor zingen we vanuit het hart. Het is een koor voor mensen die kanker hebben of kanker hebben overwonnen, maar zeker ook voor hun naasten en nabestaanden!
We doen allerlei oefeningen om je stem op te warmen, maar ook om contact te maken met je lijf. Daardoor kun je de alledaagse dingen wat meer loslaten. We zingen vol overgave, met heel veel plezier, en als er af en toe iets langs komt wat minder leuk is, dan kunnen we dat delen, omdat we allemaal meevoelen.
We zingen liedjes zonder tekst, swingende stukken, liederen met een boodschap, maar vooral muziek waar we blij van worden. Soms hebben we een optreden, maar het samen zingen en met zingen je hoofd wat leger maken is het belangrijkste.

Voel jij je aangesproken? Zou je eens willen meemaken hoe het is om bij “Zingen voor je Leven” mee te zingen? Dan ben je van harte welkom! Iedereen is welkom, ook als je denkt dat je niet kunt zingen of als je geen noten kunt lezen. Als je blij wordt van muziek, dan dagen we je graag uit om met ons mee te komen zingen!

Pilotproject: vrijdagochtend 25-10, 8-11 en 22-11 van 10:00 tot 12:00 uur. (of kijk in de agenda)
Locatie: Toon Hermans Huis, Willem II Singel 17, 6041 HP Roermond
Begeleiding: Nancy Meijer, koordirigent en zangpedagoge

Inschrijven / informatie:
Vul een Interesse-formulier in, of mail (naam, telefoonnummer en e-mailadres) naar: nancy@nancymeijer.nl

Kom jij zingen en wil je andere mensen enthousiasmeren? Hang dan deze flyer op  in de kantine, bij je werkplek, in de winkel of in de wachtkamer.

Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Bij voldoende interesse gaan we per 1 januari echt van start met het koor!