Rabo Clubsupport

Het Toon Hermans Huis Roermond doet dit jaar mee met de Rabo Clubsupport. En dat doen we met een belangrijk doel!

Wij vinden het belangrijk dat we een toegankelijk en gastvrij huis zijn en dat we kwalitatief goede opvang en ondersteuning bieden voor mensen die (in)direct in hun leven worden geconfronteerd met kanker. Het aanbod en de activiteiten die wij aanbieden sluiten zoveel mogelijk aan op de behoefte en wensen van onze gasten. Zo zijn we al jaren bezig om voor ons huis een nieuwe keuken aan te schaffen. We kunnen in onze verouderde keuken uitsluitend koffie en thee zetten voor onze gasten en er zijn geen andere faciliteiten of kookgelegenheid aanwezig.

Een nieuwe ingerichte keuken biedt ons de mogelijkheid om diverse nieuwe activiteiten op te zetten, zoals: kookworkshops, een kookgroep voor mannen, een lunch en soep verzorgen, diverse bakactiviteiten, enz. Daarbij is koken en samen eten bij uitstek een sociale bezigheid en vergroot koken de gezelligheid en huiselijke sfeer in het huis.

Wil je ons als leden van de Rabobank Roermond -Echt helpen om deze wens te verwezenlijken stem dan van 5 t/m 25 oktober op Toon Hermans Huis Roermond. Je kunt dit het gemakkelijkste doen door in te loggen in de Raboapp op je smartphone of tablet. Het kan ook via de rabobank.nl via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’. Daar kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw stem!!