Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!

vrijwilliger1

Het Toon Hermans Huis Roermond is een inloop-en ontmoetingsplaats voor mensen die in hun leven geraakt worden door kanker. Het aanbod is gericht op het bieden van persoonlijke aandacht, een luisterend oor, lotgenotencontact, afleiding, ontspanning en informatie. De activiteiten worden ingezet als middel om de zorg die kanker met zich meebrengt beter te doorstaan. Het Toon Hermans Huis draagt op deze positieve manier bij aan het verbeteren van het welbevinden, en de kwaliteit van leven voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Wil jij een bijdrage leveren als aanbieder/begeleider van activiteiten, lees dan verder!

Het Toon Hermans Huis blijft investeren in de ontwikkeling van een gevarieerd en kwalitatief aanbod aan activiteiten. In verband met de uitbreiding van het activiteitenaanbod zoeken wij aanbieders die vanuit passie een zinvolle activiteit kunnen begeleiden. Het gaat o.a. om de begeleiding van de volgende activiteiten:

  • Een maandelijkse leesclub (boekbesprekingen)
  • Creatieve workshops: werken met speksteen, klei, sieraden maken, enz.
  • Twee keer in de maand cursus creatieve fotografie
  • Handvaardigheid (werken met diverse materialen en technieken)
  • Maandelijkse fietsclub
  • Twee keer per maand samen zingen, liefst op vrijdagochtend
  • Handwerken een keer in de twee weken
  • Heb je zelf ideeën, breng deze dan zeker bij ons onder de aandacht!

vrijwilliger2Wij bieden je zinvol vrijwilligerswerk in een fijn team van betrokken collega’s waar je ruimte krijgt om je talenten te ontplooien. Wij zorgen voor een vrijwilligerscontract, een WA- en ongevallenverzekering en een onkostenvergoeding. Naast motivatie en betrokkenheid zijn samenwerken, enthousiasme, empathie, dienstbaarheid en gastvrijheid sleutelwoorden.

Heb jij nog wat tijd over en wil jij je graag inzetten voor de samenleving van Roermond en omstreken? Neem dan contact op met Lucinda Lodenstein, tel: 06-16983859 voor meer informatie.