Update: Rabo Clubsupport

De Rabobank organiseert elk jaar de Rabo ClubSupport. Een club is een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom wil de Rabobank clubs versterken met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Rabobank leden van Roermond-Echt hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen. Ons huis doet elk jaar mee met deze actie. Doordat mensen op ons huis hebben gestemd, hebben wij een mooi bedrag ontvangen van € 505,65 euro. En daar zijn wij harstikke blij mee!


Het Toon Hermans Huis Roermond doet dit jaar mee met de Rabo Clubsupport. En dat doen we met een belangrijk doel!

Wij vinden het belangrijk dat we een toegankelijk en gastvrij huis zijn en dat we kwalitatief goede opvang en ondersteuning bieden voor mensen die (in)direct in hun leven worden geconfronteerd met kanker. Het aanbod en de activiteiten die wij aanbieden sluiten zoveel mogelijk aan op de behoefte en wensen van onze gasten. Voor de uitbreiding en opzetten van nieuwe projecten, zoals de aanschaf van een nieuwe keuken vragen wij jou om ons te steunen.

Ben je lid van de Rabobank Roermond, dan kun je ons helpen om deze wens te verwezenlijken!  Stem dan van 4 t/m 25 oktober op het Toon Hermans Huis Roermond!!

Je kunt dit het gemakkelijkste doen door in te loggen in de Raboapp op je smartphone of tablet. Het kan ook via de rabobank.nl via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’. Daar kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw stem!