Bijeenkomst voor naasten 13 april

Van de deelnemers aan de lotgenotengroepen voor mensen met kanker weten we hoe prettig het kan zijn, om met lotgenoten ervaringen uit te wisselen. Graag willen we ook deze mogelijkheid bieden aan partners of andere naasten. Immers kanker heb je niet alleen! Ook voor de mensen om je heen is het een ingrijpende gebeurtenis.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op woensdagavond 13 april van 19.30 – 21.00 uur bij het Toon Hermans Huis, Willem II singel 17 in Roermond (Inloop vanaf 19.15 uur). Wel is het van belang om je vooraf per mail aan te melden (en bij verhindering af te melden). Dit kan via de mail: annelies@toonhermanshuisroermond.nl

Bij deze bijeenkomst zullen Lizet Heijnen en Annelies Snijkers aanwezig zijn. Zij zijn de therapeuten die de lotgenotengroepen bij het Toon Hermans Huis begeleiden.

Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!