Exposities in het Toon Hermans Huis

Ons huis ziet er altijd aangekleed uit met o.a. uit bijzondere werken die gemaakt zijn door de gasten van de ateliergroep. Wat opvalt in hun werk, is dat de schilderijen erg sprekend en uitbundig van opzet zijn. Als je naar de werken kijkt, zie je het leven je tegenmoet spatten. De schilderijen stralen hoop, kracht en veel vrolijkheid uit! Er hangen en staan ook ontvangen kunstwerken door derden.

Daarnaast zijn er regelmatig exposities van kunstenaars die hun werken voor langere tijd uitlenen om in ons huis. Als er weer een nieuwe expositie beschikbaar is, wordt er een melding gemaakt op onze socials.

Het kan een leuke gelegenheid zijn, om kennis te maken met ons huis en een indruk te krijgen van het aanbod en de activiteiten die we aanbieden voor mensen die geraakt worden door kanker.

Je bent dan ook binnen onze openingstijden altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!