Nieuwe exposities in het Toon Hermans Huis!

Op 7 april is samen met de gasten een nieuwe duo-expositie geopend in het huis. De expositie bestaat o.a. uit bijzondere werken die gemaakt zijn door de gasten van de ateliergroep. Wat opvalt in hun werk, is dat de schilderijen erg sprekend en uitbundig van opzet zijn. Als je naar de werken kijkt, zie je het leven je tegenmoet spatten. De schilderijen stralen hoop, kracht en veel vrolijkheid uit!

Daarnaast zijn er prachtige beelden in het huis en in de stadstuin te bewonderen, gemaakt door Georges Kabel. Georges is een beeldend kunstenaar en creëert beelden van steen en klei in diverse stijlen en vormen. De beelden zijn op zo’n manier geplaatst in de tuin, dat het net lijkt alsof zij hier altijd hebben gestaan.

Het kan een leuke gelegenheid zijn, om door het bezoeken van deze expositie kennis te maken met ons huis en een indruk te krijgen van het aanbod en de activiteiten die we aanbieden voor mensen die geraakt worden door kanker.

Je bent dan ook binnen onze openingstijden van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!