Ger Spee, nieuwe directeur per 1 september

Per 1 september 2022 gaat Ger Spee (Beesel) aan de slag als directeur van het Toon Hermans Huis Roermond. Het bestuur én de vrijwilligers zijn blij dat de voormalig directeur van het Toon Hermans Huis Venlo het team komt versterken.
Ger Spee is geboren en getogen in Beesel en ziet zichzelf als een verbinder en stimulator. “Ik kijk er naar uit om samen met het enthousiaste team van het Toon Hermans Huis Roermond de uitdagingen, die er na de coronaperiode liggen, op te pakken.”

Het directeurschap van het Toon Hermans Huis Roermond komt voor hem als geroepen: “Na een kort uitstapje in het bedrijfsleven was ik op zoek naar een baan in een organisatie met een maatschappelijk doel. Het Toon Hermans Huis past daar heel goed bij. Dat heb ik eerder in Venlo mogen ervaren. Het huis in Roermond is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Midden-Limburg. Er ligt een stevig fundament. Ik zie het als een eer om in en voor dit huis te mogen werken.”

Een belangrijke opgave is het nog beter zichtbaar maken van het huis voor mensen die op de een of andere manier met kanker worden geconfronteerd. “Het is mooi iets te betekenen voor anderen. Bij het Toon Hermans Huis vinden mensen weer het vertrouwen het leven met of na kanker op te pakken. Het goede werk van het Toon Hermans Huis is bij velen nog te onbekend. We zullen het Toon Hermans Huis daarom nog meer onder de aandacht gaan brengen. Ook binnen het zorgnetwerk waarin we functioneren kan ons verhaal nog beter worden
verteld. Daar ga ik me voor inzetten.”