Lezing Prostaatkanker Stichting

Op 17 november 2022, organiseert de Prostaatkanker Stichting in samenwerking met het Toon Hermans Huis Roermond een informatieavond voor Prostaatkankerpatiënten, hun partners en overige geïnteresseerden. De lezing gaat over diagnostiek, behandeling en mogelijke gevolgen van prostaatkanker.

De bijeenkomst is om 19.00 uur. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Presentaties van:
–  Dhr. Toine Kaas, ervaringsdeskundige en regiocoördinator van de Prostaatkanker Stichting, met een inleiding in prostaatkanker en de Prostaatkanker Stichting.
Dr. Dennis Oerlemans, uroloog Laurentius Ziekenhuis te Roermond belicht de mogelijkheden en procedures op het gebied van de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker.
Dr. Evert van Limbergen, radioloog/oncoloog Maastro kliniek Maastricht, vertelt over de mogelijkheden om prostaatkanker te behandelen met bestraling.
Mw. Helma Lokkart, casemanager Laurentius Ziekenhuis te Roermond: Wat is de rol van de casemanager en de toegevoegde waarde voor de patiënt.

Na de presentaties is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: info@toonhermanshuisroermond.nl

U bent van harte welkom !