Bakken

Eén keer per maand bakken we met 4-6 gasten en 2 gastvrouwen samen iets lekkers: geen moeilijke of ingewikkelde recepten maar gezellig samen bezig zijn, nieuwe recepten uitproberen en daarna genieten van de eigen baksels samen met de andere vrijwilligers en gasten. We stemmen de recepten vaak af op het seizoen of speciale gelegenheden (bijvoorbeeld Kerst, Sinterklaasfeest etc).

Wat er overblijft is voor de vrijwilligers en gasten die ‘s middags komen zodat die niet alleen kunnen genieten van de heerlijke baklucht in het huis maar ook van de versgebakken lekkernijen.

Terwijl we samen gezellig bezig zijn komen er ook vaak mooie gesprekken op gang, over het leven met kanker (of kanker van een naaste) of het verlies van een dierbare door kanker. En wil je daar niet over praten maar gewoon lekker bezig zijn, dan is dat ook helemaal goed.

Het bakken vindt elke 4e dinsdagochtend van de maand plaats in de mooie nieuwe keuken van het Toon Hermans Huis in Roermond.

Plaats: Toon Hermans Huis Roermond
Gastvrouw: Filia Laugs en Alexandra Doornenbal
Wanneer: De 4e dinsdagochtend van de maand.
Tijdstip: Inloop en koffie/thee vanaf 9.30. Starten met bakken om 10 uur. Daarna opruimen en onder genot van een kopje koffie of thee de eigen baksels proeven. Einde: tussen 12 en 13 uur. Voor actuele data zie agenda.
Aantal deelnemers: 4-6 personen
Kosten: Kosten bedragen € 3,00 euro per keer, contant te voldoen bij de gastvrouw
Aanmelden: Indien je wilt deelnemen, graag aanmelden via: info@toonhermanshuisroermond.nl