Duo expositie Yolande Rommers en Ellen Valk – 2021

“Na zoveel maanden lockdown weer te mogen nadenken over een expositie doet ons kunstenaarsbloed sneller stromen. Welke werken laten we zien, waarom en hoe… Een welkome, heerlijke impuls na zoveel tijd.

Het Toon Hermans Huis in Roermond is vanwege de mooie locatie en de fijne, huiselijke sfeer een warm bad voor iedereen wiens leven op z’n kop staat door kanker. En dat zijn er velen, weten ook wij uit eigen ervaring. Wij dragen het huis dan ook een zeer warm hart toe en hopen de aankomende maanden de ‘iedereen kan hier terecht’ sfeer extra te onderstrepen. De missie om er voor iedereen te willen zijn die dat nodig heeft, is voor ons leidend geweest bij de samenstelling van onze expositie. We laten groot en piepklein werk zien, werk van vroeger en zeer recent. Op papier, doek en paneel. Olieverf, acryl en cold wax. Mens, natuur, stilleven, abstract. Kriskras door onze evolutie als kunstenaar en ook als mens. Voor iedereen dus…”

Hieronder een kleine impressie:Zodra het passend is binnen de maatregelen van het RIVM zullen ook een aantal workshops door hen worden georganiseerd. Yolande is tevens vaktherapeut en geeft al jaren workshops en trainingen, waaronder SoulCollage© en Tekenen in Aandacht. Beiden hebben ook een workshop over kleuren (mengen) op de plank liggen. Dus houd vooral de activiteitenagenda van het Toon Hermans Huis in de gaten.

Meer informatie over de kunstenaars Yolande en Ellen is te vinden op hun websites en de diverse social media kanalen.

Yolande Rommers Ellen Valk
www.detaalvantekenen.nl/schilderkunst www.ellenvalk.nl
www.instagram.com/yolande_rommers www.instagram.com/ellenvalk

Ben je geïnteresseerd om deze expositie te bezoeken in ons Toon Hermanshuis?
Neem dan contact op met ons huis voor meer informatie.
Als het huis i.v.m. de COVID-19 maatregelen weer geopend is, kun je contact opnemen voor het maken van een individuele afspraak.