Lezing: De biologische effecten van visualisaties bij kanker

Vanwege grote belangstelling zijn wij verheugd dat Pascale Bruinen opnieuw een lezing komt verzorgen in ons huis! Deze lezing zal plaatsvinden op dinsdag 12 juli. De lezing duurt van 10.30 tot 12.00 uur met aansluitend mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Pascale is schrijver, spreker en trainer op het vlak van mental management, de mind-body connectie en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Ze is tevens medeoprichter van de Academie voor Zelfherstel, een online kenniscentrum voor bewezen effectieve zelfherstelinterventies zoals workshops, lezingen en trainingen over alles wat je veilig voor jezelf kunt doen om je lekkerder in je vel te voelen, sneller te herstellen na een blessure, ziekte of operatie en om beter om te kunnen gaan met (chronische) aandoeningen en beperkingen.  Lees meer…


Foto: Antoine van Kaam